Biografie

Mijn naam is Frans Gasseling ben geboren op 30 januari 1957 te Herwen en Aerdt.

Sinds 1994 ben ik sportmasseur nadat ik met voetballen was gestopt, ben in die tijd nog wel 2 jaar trainer geweest bij voetbalclub Carvium uit Herwen maar dat was niet wat ik zocht

Na het trainerschap ben ik gevraagd om als verzorger aan het werk te gaan dat heb ik gedaan en dat beviel mij uitstekend, sindsdien ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de massages en revalidatie.

Na de sportmassage ben ik de opleiding blessurepreventie gaan volgen waardoor ik sporters advies kon geven op het gebied van preventie in de sport.

Daarna heb ik bij verschillende voetbalclubs gewerkt als masseur wat ik op dit moment nog steeds doe en daarnaast ook herstel en conditietraining geef.

Door de opleiding herstel en conditietraining te gaan volgen had ik het gevoel dat ik nog meer uit mezelf kon halen en ben ik ook de opleiding orthopedische revalidatie gaan volgen waardoor ik de sporters nog beter kan begeleiden naar volledig herstel.

In 2010 ben ik een praktijk te gestart aan de Elzenhof 9 te pannerden, waar ik sport en ontspanningsmassage geef aan mensen met fysieke klachten met name nek/schouder en rug klachten dit heb ik inmiddels ook uitgebreid met guasha therapie en voetreflexmassage.

De sport loopt als een rode draad door mijn leven doordat ik zelf veel aan sport doe en heb gedaan.

Daarnaast natuurlijk alle opleidingen die ik gevolgd heb zoals sportmassage / Blessurepreventie / fitness – senior fit en spinning instructeur / tapen en bandageren / medical taping / orthopedische revalidatie / Stoelmassage / guasha therapie en voetreflexmassage.  

Ik hoop hierdoor veel mensen aan het sporten te krijgen en van hun mentale en fysieke klachten af te kunnen helpen want BEWEGEN IS VAN LEVENSBELANG.

Social Media

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend via afspraak.

Elzenhof 9
6911 CA  PANNERDEN

Contactmogelijkheden

Telefoon    :    +31 (0)316 37 13 33 
Mobiel   :   +31 (0)6 574 313 70
 gasselingfrans9@gmail.com
Contactformulier
Afspraak maken
Back to top